topbar

Keikoistaa:

Kaakkurin lento -albumin kunniaksi kiertävä Erakot on kaksijakoinen bändi. Bändissä heiluvat vanhat tutut, Antti Ervasti bassossa ja laulussa, Teija Mikkilä laulussa ja Pasi Pieniniemi kitaroissa. Rummuissa on Kaakkurin lennon suurimmaksi osaksi tahdittanut ja levyn tuottanut Matti Rustman Mikkonen ja vanha tuttu Kille Grip.

Antti Ervasti tekee myös soolokeikkoja kitaransa kanssa missä vain ja milloinka vain. Tarvittaessa nousee jalkeille myös Erakot-duo Teija Mikkilän kanssa.

Lisäksi kovassa keikkaiskussa on Teijan, Killen, Pasin ja Antin muodostama kokoonpano Raket Super, joka soittaa puhtaasti nostalgista 1960-, 70- ja vähän 80-lukujen klassista rockia.

Antti Ervastia, Antti Ervasti & Erakkoja, Erakot-duoa ja Raket Superia voit pyytää keikoille ja tilata levyjä puhelinnumerosta 040 5642762 ja sähköpostiosoitteesta anttiervasti.ervasti5@gmail.com

 

Tulevia keikkoja:

Erakot ja Venedin, ravintola Katrilli (Kumpulantie 1, Oulu) perjantaina 10. toukokuuta kello 20 alkaen.

Perinteinen, virallinen ja kanainvälinen Ervastin Erakon juluma juhannusjuhulakonsertti Purolan saunalaaksossa juhannusaattona perjantaina 21. kesäkuuta klo 18. Ervastin Erakon 10-vuotisjuhulasoolosöy, Törmäi-Martti ynnä muita taiteilijavieraita. Ervastinkylä, (Ervastintie 187, Pudasjärvi).

Taannoisia keikkoja: