topbar

Keikoistaa:

Kaakkurin lento -albumin kunniaksi kiertävä Erakot on kaksijakoinen bändi. Bändissä heiluvat vanhat tutut, Antti Ervasti bassossa ja laulussa, Teija Mikkilä laulussa ja Pasi Pieniniemi kitaroissa. Nyt rumpujen takana vuorottelevat levyllä suuren osan rummuttanut Matti Rustman Mikkonen ja vanha tuttu Kille Grip. Matti rytmittää kevyemmät ja hienostuneemmat kappaleet, ja Killen setissä ryskätään oikein kunnolla.

Antti Ervasti tekee myös soolokeikkoja kitaransa kanssa missä vain ja milloinka vain. Tarvittaessa nousee jalkeille myös Erakot-duo Teija Mikkilän kanssa.

Lisäksi kovassa keikkaiskussa on Teijan, Killen, Pasin ja Antin muodostama kokoonpano Raket Super, joka soittaa puhtaasti nostalgista 1960-, 70- ja vähän 80-lukujen klassista rockia.

Antti Ervastia, Antti Ervasti & Erakkoja, Erakot-duoa ja Raket Superia voit pyytää keikoille ja tilata levyjä puhelinnumerosta 040 5642762 ja sähköpostiosoitteesta anttiervasti.ervasti5@gmail.com

 

Tulevia keikkoja:

Erakot Musteklubilla torstai 3. toukokuuta, Tuba Food & Lounge (Mannenkatu 2, Oulu).

Antti Ervasti soolo lauantai 9. kesäkuuta Juorkunan Rekihovi (yksityistilaisuus).

Ervastin Erakon virallinen ja kansainvälinen juhannuskonsertti. Juhannusaattona 22. kesäkuuta 2018. Antti Ervastin suuri soolosöy, Antti Ervasti–Törmäi-Martti Great Guitar Söy, vierailijoita, juhannuskokkoja, uluvontaa ym. Virallinen ja kansainvälinen Purolan Saunalaakson jazz-festivaali.

Purolan saunalaakso, Ervastinkylä, (Ervastintie 187, Pudasjärvi).

Taannoisia keikkoja: